Zangeres inhuren | zangeres boeken prijzen


Zangeres Tina van Beeck van onder meer de Top-100 singles “Verloren tijd”, “Hartje van goud” en “Vakantie liefdes” start na een afwezigheid van 6 jaar weer met haar grote passie zingen. Als betrokken familiemens voelde zij het als haar plicht de zorg op zich te nemen van naaste familieleden. Nu deze intensieve periode met mooie en onvergetelijke momenten is afgesloten kunt u haar vanaf 15 mei 2024 weer als zangeres inhuren.

Van zeer nabij heeft Tina ervaren hoe groot de positieve werking van haar muziek kan zijn op mensen. Haar vrolijke Nederlandstalige muziek zorgde voor vreugde, plezier en unieke momenten. Dat geldt ook voor haar optredens. In deze sombere tijd hebben mensen behoefte aan plezier en vrolijkheid. Juist daar ligt de kracht van haar liedjes. Als Tina begint met zingen ontstaat een vrolijke sfeer en hebben mensen plezier. Haar nieuwste single Jij, jij, jij is hier het bewijs van. Bent u op zoek naar een Nederlandstalige zangeres die sfeer brengt en u gasten enthousiast maakt, dan moet u beslist Tina als zangeres inhuren.

Tina kunt u vanaf 15 mei 2024 weer boeken als zangeres voor optredens in het land. Bent u op zoek naar een Nederlandstalige zangeres, die met verschillende nummers in de single top-100 heeft gestaan en haar vak als entertainer verstaat aarzel dan niet. Een extra voordeel zijn de zangeres boeken prijzen van Tina van Beeck voor particulieren, bruiloften, zomerfeesten, bedrijfsfeesten, presentaties of bedrijfsjubilea. Deze zijn ronduit aantrekkelijk te noemen. Een zangeres inhuren als Tina van Beeck kan rechtstreeks of via een van de onderstaande boekingskantoren.