Zangeres Nederlandstalige muziek Tina van Beeck


Zangeres Tina van Beeck, bij velen beter bekend als Tina, viert 15 mei 2024 haar comeback met de single Jij, jij, jij. Na 6 liefdevolle en zorgzame jaren hoopt de zangeres haar grote passie voor muziek weer aan liefhebbers van Nederlandstalige muziek te laten horen.

Liefhebbers van Nederlandstalige muziek vreugde en plezier bezorgen is wat Tina van Beeck met haar muziek wil bereiken. En daar ligt haar kracht. Wie kent niet haar versie van “Verloren tijd”, en de singles “Hartje van goud” en “Vakantie liefdes”. Deze stonden niet voor niets enkele weken in de Single Top-100. Ook haar nieuwe single Jij, jij, jij is een waardig opvolger van deze nummers. Natuurlijk is deze in een eigentijds jasje gestoken. Oordeel zelf of dit inderdaad gelukt is.

Er gebeuren al genoeg verschrikkelijke gebeurtenissen in de wereld die mensen bezorgd en somber maken. De vrolijke Nederlandstalige muziek van Tina zorgt tijdens haar optreden even voor vreugde, plezier en mooie momenten. Zij weet wat het is om een mindere fase mee te moeten maken. Geniet daarom van het leven en maak er samen met Tina van Beeck een muzikaal feestje van.

Tina van Beeck met Henk Bernard, Ivo Franklin, Bokito en Johan Vlemmix