Hollandse zangeres voor bruiloft café concert zomerfeest


Na een afwezigheid van 6 jaar viert Tina van Beeck haar comeback op de Nederlandse podia. Op 15 mei 2024 wordt haar nieuwe single jij, jij, jij gelanceerd. De goedlachse en spontane zangeres uit Prinsenbeek hoopt dan weer als vanouds met haar positieve en vrolijke liedjes het publiek vreugde, plezier en vele mooie momenten te mogen bezorgen. En daar staat Tina om bekend. Niet voor niets was zij een veel gevraagde Hollandse zangeres voor bruiloft, café, concert en zomerfeest. Denk maar aan Single top-100 nummers als ‘Hartje van goud’ en ‘Vakantie liefdes’. Met haar nieuwe single Jij, jij, jij hoopt Tina weer een top-100 nummer aan haar brede repertoire toe te kunnen voegen.

Tina van Beeck met Corrie Konings
met Corrie Konings

Ook bij veel collega zangers en zangeressen was Tina een graag geziene collega. Niet voor niets heeft zij opgetreden met een breed scala collega’s. Denk hierbij aan Jannes, Django Wagner, Peter Kent, Frans Duijts, Harrie Slinger, LA the Voices, Corry Konings, O’gene, Henk Damen, Grad Damen, Piet Baum, Jolanda Zoomer en last but not least John de Bever. Tina deed dit met veel plezier, want zingen was en is haar lust en haar leven. Tina werd steeds bekender bij de liefhebbers van het Nederlandse lied. Een mooie zangcarrière lag in het verschiet. Maar Tina van Beeck is ook een warm familiemens. Toen hulp in haar directe familie gevraagd werd heeft ze hier 6 jaar lang gehoor aan gegeven. Respect Tina.

Hopelijk geldt dat ook voor Tina, want haar kracht is uw gasten vreugde, plezier en mooie momenten bezorgen met haar vrolijke muziek. Zij zorgt met haar muziek voor sfeer en maakt uw gasten enthousiast. Bent u op zoek naar een ervaren professionele Hollandse zangeres voor bruiloft, café, concert of zomerfeest? Neem dan rechtstreeks contact met ons op of met een van de onderstaande boekingskantoren.

Tina van Beeck in het glazenhuis in Sneek bij Radio NL met Taeke Wouda
Tina van Beeck in het glazenhuis